It’s All in Black, Red, Blue, White

Hey …

So, this will be my first post for this blog..

Basically, this is just an introductory post

All things that would be written by me will be represented with those colors below the title line.

 

  • Black – erm… intinya sih, warna ini bakal gue pake pas nulis hal-hal yang rada ‘serius
  • Red – warna utama jersey timnas Indonesia dan Manchester United ini, seperti yang bisa ditebak, bakal gue pake “kalo” nulis masalah sepak bola
  • Blue – sebenernya, gue juga gak tau apa hubungannya warna biru sama musik dalam hidup gue (?) mungkin karena CN Blue
  • White – kalo warna ini sih bakal gue pake pas nulis hal-hal yang gak dijangkau sama 3 warna diatas, mungkin kebanyakan post iseng

So, I think that’s enough for an introductory post

You can expect a new post soon, at least before next Sunday

*if things are going well

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s